Archiv článků
09.12.2013 17:16
Trávící soustava člověka nebyla vytvořena k tomu, abychom jedli jídlo, které nemá žádnou výživovou hodnotu. Je pro náš digestivní systém nestravitelné, zanechává mastné kaly nebo ztvrdlé koprolity, vytváří kameny, narušuje strukturu cév nebo masivně zahleňuje trávící soustavu uzpůsobenou...
—————
18.11.2013 21:09
Trávící soustava člověka nebyla vytvořena k tomu, abychom jedli jídlo, které nemá žádnou výživovou hodnotu. Je pro náš digestivní systém nestravitelné, zanechává mastné kaly nebo ztvrdlé koprolity, vytváří kameny, narušuje strukturu cév nebo masivně zahleňuje trávící soustavou uzpůsobenou...
—————
20.09.2013 21:25
Chemická látka I3C, která je obsažena v brokolici, květáku a zelí, dokáže "opravit" DNA v buňkách, a tím zabránit jejich rakovinnému bujení. Zjistili to vědci z Georgetownské univerzity ve Spojených státech. Podle vědců má stejnou vlastnost také genistein - látka obsažená v sóji...
Souvislost...
—————
20.09.2013 17:14
Vytlačuje z jídelníčku výživnou stravu
Zvyšuje obezitu
Způsobuje zubní onemocnění
Zatěžuje slinivu a ledviny
Zvyšuje riziko vzniku cukrovky
a srdečních chorob
Zvyšuje riziko - vyvolává deprese
...
—————
05.09.2013 17:05
Více o projektu zde
—————